تور ویزا دوشنبه 13 آبان 1392 05:03 ب.ظ نظرات ()
اخذ مستقیم و بدون واسطه ویزای دبی با ارزانترین قیمت و کمترین زمان جهت مشتریان محترم و آژانس های همکار به صورت فوری و عادی و یکماهه

اخذ ویزای دبی بهمراه سایر خدمات سفر از قبیل رزرو هتل در دبی و ترانسفر  تهیه بلیط   پرواز شرکت های داخلی و خارجی به مقصد دبی و همچنین بیمه مسافرتی جهت مسافرین محترم .

مدارک جهت اخذ ویزا :

اسکن رنگی پاسپورت + یک قطعه عکس 3*4 + چک ضمانت برگشت

راهنمای اخذ ویزای دبی - ویزای فوری دبی و ویزای عادی دبی

ویزا دبی توسط اداره مهاجرت و وزارت کار صادر می شود و نه توسط سفارت خانه ها برای ملیت های مختلف، تفاوت بسیاری دارد و قوانین مربوط به آن بدون اطلاع قبلی تغییر می کنند. لذا قبل از سفر حتما اطلاعات لازم را کسب نمایید و نسبت به تهیه ویزا اقدام نمایید. تمامی مسافران به جز افراد ساکن کشورهای عضو شورای همکاری خلیج (بحرین، کویت، قطر، عمان و عربستان سعودی) می بایست ویزا تهیه نمایند. برای صدور ویزا تجارتی، سیاحتی و غیره، شخص، شرکت و یا سازمانی در دبی می بایست ضمانت تقاضا کننده ویزا را به عهده بگیرد و باید مسافر را در تاریخ مقرر از کشور خارج کنند. این مسئول در امارات به نام “کفیل” معروف است.
کفیل در دو صورت می تواند برای مسافر ویزا درخواست نماید. اول اینکه از نزدیکان مسافر باشد که در این صورت باید فرم نسبیت از سفارت مربوطه دریافت کند و یا رابطه تجاری داشته باشد. در روش دوم بر اساس رابطه های کاری و تجاری، سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی می توانند برای مسافر خود درخواست ویزا نمایند. لازم به یادآوری است که ویزاهای توریستی و یا زیارتی توسط خطوط هوایی، هتل ها و یا آژانس های مسافرتی درخواست می شود (به همین علت آژانسهای مسافرتی از کلیه مسافرین دوبی خود ضمانت اخذ می نمایند)

چگونگی دریافت ویزای توریستی برای امارات متحده عربی [دبی]

امروزه دریافت ویزای توریستی برای امارات متحده عربی بسیار آسان و راحت شده و تقریبا کلیه شرکت های مسافرتی این کار را با دریافت وجهی انجام می دهند. این ویزاها در انواع 14 روزه و 1 ماهه و 2 ماهه قابل دریافت می باشد و گاها ویزای 1 ماهه با مراجعه به اداره مهاجرت و پرداخت وجه قابل تبدیل به 2 ماهه می باشد.ویزای 2ماهه را فقط بعضی از شرکت های مسافرتی و یا شرکت هواپیمایی امارات صادر کرده و قیمت آن متفاوت می باشد.

مدت زمان صدور

کلیه ویزاها بسته به روز و زمان درخواست از5-7 روز برای ویزای نرمال و 1-3 روز برای ویزای فوری (اضطراری) زمان لازم است. گاها بعضی شرکتها ویزا را تاپ ارجنت (فوق اضطراری) نیز ارائه می نمایید.

از صدور ویزا برای زنان مجرد زیر 30 سال معمولا جلوگیری می شود مگر اینکه همراه پدر و یا همسر خود قصد سفر داشته باشند.
• صدور ویزا برای افراد بالای 60 سال نیز بسیار مشکل می باشد.
• در صورت عدم ترک کشور در تاریخ مقرر، در فرودگاه دبی یک جریمه 100 درهمی به ازاء هر روز تاخیر از مسافر اخذ می شود.
در صورتی که قصد ورود به کشور امارات از طریق فرودگاه شهری غیر از دبی (ابوظبی، شارجه و ..) را دارید، میبایست ویزای ورود به همان شهر را تقاضا نمایید

ویزای ترانسپورت – این ویزا نوع دیگری از ویزیت ویزا است که دارای مدت 14 روز است و قابل تمدید نیست معمولا این تورهای 3 شب و4 روز از این نوع ویزا استفاده میکنند.