تور ویزا شنبه 12 اسفند 1391 03:49 ب.ظ نظرات ()
ویزای تایلند:

مدارک لازم
 اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
- داشتن همراه بلامانع می باشد.
 آدرس محل کار و منزل، تلفن ثابت و همراه با ذکر دقیق سمت شغلی
 یک قطعه عکس 4*6، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند و عینک.
- عکس ها نباید اسکن شده باشند.
 کپی از صفحه اول و دوم شناسنامه و توضیحات
اصل بلیط
 
 
نکته: مدت زمان اخذ ویزای عادی 7 روز کاری می باشد.
نکته: مدت زمان اخذ ویزای فوری 3 روز کاری می باشد.