تبلیغات
اخذ ویزا از سفارت: ویزای روسیه چین دبی عراق تایلند ویزای توریستی تجاری فوری در تهران اخذ ویزا برای ایرانیان - مطالب مرداد 1396
منوی اصلی
اخذ ویزا از سفارت: ویزای روسیه چین دبی عراق تایلند ویزای توریستی تجاری فوری در تهران اخذ ویزا برای ایرانیان
اخذ ویزای کشورهای جهان - ویزای توریستی ویزای تجاری برای ایرانیان تماس 88805252-88805353
  • تور ویزا چهارشنبه 25 مرداد 1396 07:03 ب.ظ نظرات ()

     ویزای روسیه- ویزای مسکو - ویزای روسیه یکساله


     انواع ویزای روسیه : توریستی سینگل و تجاری سینگل ، دبل و یا مولتی قابل انجام است  :

    1-ویزای توریستی روسیه

    نوع ویزا : 15 روزه توریستی عادی

    قیمت : 3100000 ریال

    مدت اقامت : 15 روز

    مدت اعتبار ویزای روسیه : طبق تاریخ پرواز

    مدت اخذ ویزای روسیه : 6 روز کاری

    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، کپی پاسپورت ، یک قطعه عکس رنگی 4*3

    مشخصات فردی ، اصل واچر هتل ، بلیط رفت و برگشت جهت ویزای توریستی (ویزا طبق تاریخ بلیط صادر میگردد)

    مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود

    2-ویزای توریستی فوری روسیه

    نوع ویزا : 15 روزه توریستی فوری

    قیمت : 5500000 ریال

    مدت اقامت : 15 روز

    مدت اعتبار ویزای روسیه : طبق تاریخ پرواز

    مدت اخذ ویزای روسیه : 2 روز کاری

    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی 4*6

    مشخصات فردی ،  بلیط رفت و برگشت جهت ویزای توریستی (ویزا طبق تاریخ بلیط صادر میگردد)

    مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود

    3-ویزای یک ماهه روسیه

    نوع ویزا : 1 ماهه توریستی عادی

    قیمت : 4200000 ریال

    مدت اقامت : 30 روز

    مدت اعتبار ویزای روسیه : طبق تاریخ پرواز

    مدت اخذ ویزای روسیه : 6 روز کاری

    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی 4*6

    مشخصات فردی ،  بلیط رفت و برگشت جهت ویزای توریستی (ویزا طبق تاریخ بلیط صادر میگردد)

    مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود

    4-ویزای یک ماهه فوری روسیه

    نوع ویزا : 1 ماهه توریستی فوری

    قیمت : 6200000 ریال

    مدت اقامت : 30 روز

    مدت اعتبار ویزای روسیه : طبق تاریخ پرواز

    مدت اخذ ویزای روسیه : 2 روز کاری

    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی 4*6

    مشخصات فردی ،  بلیط رفت و برگشت جهت ویزای توریستی (ویزا طبق تاریخ بلیط صادر میگردد)

    مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود

    5-ویزای تجاری روسیه

    نوع ویزا : 1 ماهه تجاری عادی

    قیمت : 3200000 ریال + 90 دلار

    مدت اقامت : 30 روز

    مدت اعتبار ویزای روسیه : طبق تاریخ پرواز

    مدت اخذ ویزای روسیه : 20 روز کاری

    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی 4*6

    مشخصات فردی ، مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود

    6-ویزای تجاری فوری روسیه

    نوع ویزا : 1 ماهه تجاری فوری

    قیمت : 5200000 ریال + 100 دلار

    مدت اقامت : 30 روز

    مدت اعتبار ویزای روسیه : طبق تاریخ پرواز

    مدت اخذ ویزای روسیه : 10 روز کاری

    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی 4*6

    مشخصات فردی ،  مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود

    7-ویزای تجاری سینگل روسیه

    نوع ویزا : 3 ماهه تجاری سینگل عادی

    قیمت : 3200000 ریال + 100 دلار

    مدت اقامت : 90 روز

    مدت اعتبار ویزای روسیه : طبق تاریخ پرواز

    مدت اخذ ویزای روسیه : 20 روز کاری

    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی 4*6

    مشخصات فردی ، مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود

    8-ویزای 3 ماهه روسیه

    نوع ویزا : 3 ماهه تجاری سینگل فوری

    قیمت : 5200000 ریال + 110 دلار

    مدت اقامت : 90 روز

    مدت اعتبار ویزای روسیه : طبق تاریخ پرواز

    مدت اخذ ویزای روسیه : 15 روز کاری

    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی 4*6

    مشخصات فردی ، مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود

    10-ویزای دبل روسیه

    نوع ویزا : 3 ماهه تجاری دبل عادی

    قیمت : 4000000 ریال + 105 دلار

    مدت اقامت : 90 روز

    مدت اعتبار ویزای روسیه : طبق تاریخ پرواز

    مدت اخذ ویزای روسیه : 20 روز کاری

    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی 4*6

    مشخصات فردی ، مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود

    11-ویزای دبل فوری روسیه

    نوع ویزا : 3 ماهه تجاری دبل فوری

    قیمت : 7000000 ریال + 120 دلار

    مدت اقامت : 90 روز

    مدت اعتبار ویزای روسیه : طبق تاریخ پرواز

    مدت اخذ ویزای روسیه : 15 روز کاری

    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی 4*6

    مشخصات فردی ، مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود

    12-ویزای 1 ساله روسیه

    نوع ویزا : 1 ساله تجاری مولتی پل

    قیمت : 8300000 ریال + 175 دلار

    در صورت نداشتن ویزای یک ساله قبلی 50 دلار بیشتر گرفته می شود.

    مدت اقامت :

    مدت اعتبار ویزای روسیه : طبق تاریخ پرواز

    مدت اخذ ویزای روسیه : 25 روز کاری

    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی 4*6

    مشخصات فردی ، مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود

    جهت صدور ویزای تجاری 1 ساله انجام آزمایش ایدز و مصاحبه حضوری ضروری می باشد

    ویزای شما طبق تاریخ هتل و بلیط صادر خواهد شد و توسط سفارت در تاریخ بلیط ارائه شده در فرودگاه روسیه اسم شما اعلام خواهد شد و در صورت تغییر بلیط بعد از گرفتن ویزا ریجکت خواهید شد.
    آخرین ویرایش: جمعه 14 مهر 1396 11:10 ق.ظ
    ارسال دیدگاه
  • تور ویزا سه شنبه 3 مرداد 1396 10:27 ق.ظ نظرات ()
    آخرین ویرایش: - -
    ارسال دیدگاه
  • تور ویزا سه شنبه 3 مرداد 1396 10:26 ق.ظ نظرات ()
    نوع ویزا : 7 روزه توریستی عادی
    کشور : عمان
    قیمت : 100 دلار
    مدت اقامت : 7 روز
    مدت اعتبار ویزای عمان : 180 روز
    مدت اخذ ویزای عمان : 2 روز کاری
    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، 2 قطعه عکس 6x4
    مبلغ 10 میلیون تومان پول نقد بابت ضمانت بازگشت
    
    نوع ویزا : 1 ماهه توریستی عادینوع ویزا : 7 روزه توریستی عادی
    کشور : عمان
    قیمت : 100 دلار
    مدت اقامت : 7 روز
    مدت اعتبار ویزای عمان : 180 روز
    مدت اخذ ویزای عمان : 2 روز کاری
    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، 2 قطعه عکس 6x4
    مبلغ 10 میلیون تومان پول نقد بابت ضمانت بازگشت
    
    نوع ویزا : 1 ماهه توریستی عادی
    کشور : عمان
    قیمت : 300 دلار
    مدت اقامت : 30 روز
    مدت اعتبار ویزای عمان : 180 روز
    مدت اخذ ویزای عمان : 2 روز کاری
    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، 2 قطعه عکس 6x4
    مبلغ 10 میلیون تومان پول نقد بابت ضمانت بازگشت
    کشور : عمان
    قیمت : 300 دلار
    مدت اقامت : 30 روز
    مدت اعتبار ویزای عمان : 180 روز
    مدت اخذ ویزای عمان : 2 روز کاری
    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، 2 قطعه عکس 6x4
    مبلغ 10 میلیون تومان پول نقد بابت ضمانت بازگشت
    آخرین ویرایش: دوشنبه 13 شهریور 1396 06:22 ب.ظ
    ارسال دیدگاه
  • تور ویزا سه شنبه 3 مرداد 1396 10:26 ق.ظ نظرات ()
    آخرین ویرایش: - -
    ارسال دیدگاه
  • تور ویزا سه شنبه 3 مرداد 1396 10:25 ق.ظ نظرات ()
    نوع ویزا : 1 ماهه توریستی عادی
    کشور : ترکمنستان
    قیمت : 210 دلار
    مدت اقامت : 30 روز
    مدت اعتبار ویزای ترکمنستان : طبق تاریخ پرواز
    مدت اخذ ویزای ترکمنستان : 25 الی 30 روز کاری
    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)
    یک قطعه عکس رنگی 6x4
    جهت آقایان تنها اسکن گذرنامه یاشناسنامه همسر یا مادر نیاز است
    آخرین ویرایش: دوشنبه 13 شهریور 1396 06:28 ب.ظ
    ارسال دیدگاه
  • تور ویزا سه شنبه 3 مرداد 1396 10:25 ق.ظ نظرات ()
    آخرین ویرایش: - -
    ارسال دیدگاه
  • تور ویزا سه شنبه 3 مرداد 1396 10:22 ق.ظ نظرات ()
    نوع ویزا : توریستی عادی طبق بلیط
    کشور : اندونزی
    قیمت : 60 دلار
    مدت اقامت : طبق بلیط و ویزای اخذ شده
    مدت اعتبار ویزای اندونزی : طبق تاریخ پرواز
    مدت اخذ ویزای اندونزی : 6 روز کاری
    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)
    دو قطعه عکس رنگی , اسکن صفحات اول و دوم شناسنامه , اسکن کارت ملی
    مبلغ 10 میلیون تومان بابت ضمانت بازگشت , پرینت حساب بانکی لاتین
    اصل بلیط , اصل واچر
    
    نوع ویزا : توریستی فوری طبق بلیط
    کشور : اندونزی
    قیمت : 150 دلار
    مدت اقامت : طبق بلیط و ویزای اخذ شده
    مدت اعتبار ویزای اندونزی : طبق تاریخ پرواز
    مدت اخذ ویزای اندونزی : 2 روز کاری
    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)
    دو قطعه عکس رنگی , اسکن صفحات اول و دوم شناسنامه , اسکن کارت ملی
    مبلغ 10 میلیون تومان بابت ضمانت بازگشت , پرینت حساب بانکی لاتین
    اصل بلیط , اصل واچر
    آخرین ویرایش: دوشنبه 13 شهریور 1396 06:26 ب.ظ
    ارسال دیدگاه
  • تور ویزا سه شنبه 3 مرداد 1396 10:22 ق.ظ نظرات ()
    آخرین ویرایش: - -
    ارسال دیدگاه
  • تور ویزا سه شنبه 3 مرداد 1396 10:21 ق.ظ نظرات ()
    آخرین ویرایش: - -
    ارسال دیدگاه
  • تور ویزا سه شنبه 3 مرداد 1396 10:20 ق.ظ نظرات ()
    آخرین ویرایش: - -
    ارسال دیدگاه
  • تور ویزا سه شنبه 3 مرداد 1396 10:19 ق.ظ نظرات ()
    آخرین ویرایش: - -
    ارسال دیدگاه
  • تور ویزا سه شنبه 3 مرداد 1396 10:19 ق.ظ نظرات ()
    نوع ویزا : 1 ماهه توریستی عادی
    کشور : کره جنوبی
    قیمت : 260 دلار
    مدت اقامت : 30 روز
    مدت اعتبار ویزای کره جنوبی : 90 روز
    مدت اخذ ویزای کره جنوبی : 15 روز کاری
    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه ، 3 قطعه عکس 6x4 ، گواهی اشتغال بکار با ذکر حقوق ماهیانه
    پرینت حساب بانکی ، ترجمه سند ملکی ، رزرو بلیط و هتل ، ترجمه جواز کسب یا روزنامه رسمی
    ضمانت بانکی 20 میلیون تومانی
    آخرین ویرایش: دوشنبه 13 شهریور 1396 06:24 ب.ظ
    ارسال دیدگاه
  • تور ویزا سه شنبه 3 مرداد 1396 10:19 ق.ظ نظرات ()
    آخرین ویرایش: - -
    ارسال دیدگاه
  • تور ویزا سه شنبه 3 مرداد 1396 10:18 ق.ظ نظرات ()
    نوع ویزا : 1 ماهه توریستی عادی
    کشور : ویتنام
    قیمت : 145 دلار
    مدت اقامت : 30 روز
    مدت اعتبار ویزای ویتنام : طبق تاریخ پرواز
    مدت اخذ ویزای ویتنام : 14 روز کاری
    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)
    دو قطعه عکس رنگی 6x4 ، پرینت حساب 3 ماهه ، گواهی اشتغال بکار ،
    کپی شناسنامه و کارت ملی ، هتل ، بلیط
    
    نوع ویزا : 1 ماهه توریستی فوری
    کشور : ویتنام
    قیمت : 160 دلار
    مدت اقامت : 30 روز
    مدت اعتبار ویزای ویتنام : طبق تاریخ پرواز
    مدت اخذ ویزای ویتنام : 10 روز کاری
    مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)
    دو قطعه عکس رنگی 6x4 ، پرینت حساب 3 ماهه ، گواهی اشتغال بکار ،
    کپی شناسنامه و کارت ملی ، هتل ، بلیط
    آخرین ویرایش: دوشنبه 13 شهریور 1396 06:20 ب.ظ
    ارسال دیدگاه
  • تور ویزا سه شنبه 3 مرداد 1396 10:18 ق.ظ نظرات ()
    آخرین ویرایش: - -
    ارسال دیدگاه
تعداد صفحات : 2 1 2