تور ویزا جمعه 27 مرداد 1391 09:45 ب.ظ نظرات ()
ویزای تجاری چین عادی / فوری/ویزای توریستی چین
نوع ویزا : 1 ماهه توریستی عادی
کشور : چین
قیمت : 150 دلار
مدت اقامت : 30 روز
مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزای چین : 7 روز کاری
مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 
کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی

نوع ویزا : 1 ماهه توریستی فوری
کشور : چین
قیمت : 145 دلار
مدت اقامت : 30 روز
مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزای چین : 4 روز کاری
مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 
کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی

نوع ویزا : 1 ماهه توریستی گروهی عادی
کشور : چین
قیمت : 100 دلار
مدت اقامت : 30 روز
مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزای چین : 10 روز کاری
مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 
کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی ، ویزای گروهی حداقل 5 نفر می باشد

نوع ویزا : 1 ماهه توریستی گروهی فوری
کشور : چین
قیمت : 130 دلار
مدت اقامت : 30 روز
مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزای چین : 5 روز کاری
مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 
کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی ، ویزای گروهی حداقل 5 نفر می باشد

نوع ویزا : 1 ماهه تجاری عادی
کشور : چین
قیمت : 290 دلار
مدت اقامت : 30 روز
مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزای چین : 20 روز کاری
مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 
کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی

نوع ویزا : 1 ماهه تجاری فوری
کشور : چین
قیمت : 320 دلار
مدت اقامت : 30 روز
مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزای چین : 18 روز کاری
مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 
کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی

نوع ویزا : 3 ماهه تجاری دوبل
کشور : چین
قیمت : 530 دلار
مدت اقامت : 30 روز
مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزای چین : 15 روز کاری
مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 
کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی
برای ویزای 3 ماه به بالا حداقل باید یک ویزای تجاری قبلی در گذرنامه باشد

نوع ویزا : 6 ماهه تجاری مولتی
کشور : چین
قیمت : 900 دلار
مدت اقامت : 30 روز
مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزای چین : 15 روز کاری
مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 
کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی
برای ویزای 3 ماه به بالا حداقل باید یک ویزای تجاری قبلی در گذرنامه باشد

نوع ویزا : 1 ساله تجاری
کشور : چین
قیمت : 1320 دلار
مدت اقامت : 30 روز
مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز
مدت اخذ ویزای چین : 17 روز کاری
مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 
کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی
برای ویزای 3 ماه به بالا حداقل باید یک ویزای تجاری قبلی در گذرنامه باشد