تبلیغات
اخذ ویزا از سفارت: ویزای روسیه چین دبی عراق تایلند ویزای توریستی تجاری فوری در تهران اخذ ویزا برای ایرانیان - ویزای کشورها برای ایرانیان
منوی اصلی
اخذ ویزا از سفارت: ویزای روسیه چین دبی عراق تایلند ویزای توریستی تجاری فوری در تهران اخذ ویزا برای ایرانیان
اخذ ویزای کشورهای جهان - ویزای توریستی ویزای تجاری برای ایرانیان تماس 88805252-88805353
  • تور ویزا یکشنبه 12 شهریور 1396 12:34 ب.ظ نظرات ()
    ویزای کشورها برای ایرانیان



    # کشور نوع ویزا تحویل مدارک لازم
    1

    ویزای آذربایجان

    30 روزه توریستی 1 روز کاری اصل پاسپورت با شش ماه اعتبار+دو قطعه عکس رنگی در ابعاد 4*3 با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ فعلی متقاضی باشد.
    2

    ویزای آفریقا جنوبی

    عادی سینگل 7-10 روز کاری اصل پاسپورت
    دو قطعه عکس 4*3
    تاییدیه حساب بانک با حداقل مانده (10 میلیون)
    گواهی اشتغال به کار
    کپی شناسنامه ترجمه شده
    فرم مشخصات فردی حضور.( مسافر جهت مصاحبه در سفارت الزامی میباشد.)
    3

    ویزای اروپا / شنگن

    عادی سینگل 10-14 روز کاری اصل پاسپورت+2 قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید(سایز عکس با توجه به نوع سفارت خانه ها متغیر میباشد)
    اصل و کپی شناسنامه کارت ملی+ گواهی اشتغال بکار+سند مالکیت کلیه مدارک با ترجمه رسمی (بغیر از سفارتخانه فرانسه ) و پرینت بانکی به اعضا هر نفر 40 میلیون تومان با مهر و امضا شعبه و مشخصات فردی.
    حضور خود مسافر در تاریخهای مشخص شده در سفارت به جهت مصاحبه حضوری الزامی میباشد.
    بیمه تامین اجتماعی از محل اشتغال
    4

    ویزای ازبکستان

    15 روزه توریستی عادی 14 روز کاری اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس + رزرو هتل + گواهی اشتغال به کار +تاریخ شروع ویزا (تاریخ سفر)
    15 روزه توریستی فوری 7 روز کاری
    یک ماهه 20 روز کاری
    5

    ویزای استرالیا

    عادی سینگل 15-20روز کاری کلیه مدارک مدارک شنگن میباشد، با توجه به اینکه حتما باید مسافر حداقل 1 یا 2 ویزای شنگن داشته باشد.
    6

    ویزای اکراین

      15 روز کاری اصل پاسپورت +اصل شناسنامه + پرینت مانده حساب 15 میلیون تومانی به ازا هرنفر +گواهی اشتغال بکار(به زبان فارسی) +فرم مشخصات فردی
    7

    ویزای اندونزی

    عادی 7-10 روز کاری اصل پاسپورت+ دو قطعه عکس 4 × 3 + کپی کارت ملی + کپی شناسنامه صفحه اول و دوم + گواهی حساب بانک به لاتین + بلیط + واچر هتل
    8

    ویزای ایران

    یک ماهه 10 روز کاری اسکن پاسپورت مهمان + اسکن شناسنامه و کارت ملی میزبان + فرم اطلاعات مسافر
    9

    ویزای برزیل

    عادی 7-10روز کاری اصل پاسپورت+دو قطعه عکس+ترجمه تمام صفحات شناسنامه+گواهی اشتغال به کار به لاتین+پرینت حساب بانکی گردش 3 ماهه حداقل موجودی 20 میلیون تومان به لاتین
    10

    ویزای بلغارستان

    عادی 7-10 روز کاری اصل پاسپورت+ دو قطعه عکس 4 × 3 + کپی کارت ملی + کپی شناسنامه صفحه اول و دوم + گواهی حساب بانک به لاتین + بلیط + واچر هتل .
    حضور مسافر به جهت انگشت نگاری در تاریخ مشخص شده اذ طرف سفارت الزامی میباشد.
    11

    ویزای تاجیکستان

    یک ماهه عادی 10-7 روز کاری اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس4*3 + مشخصات فردی
    یک ماهه فوری 3-2 روز کاری
    یک ماهه دانشجویی 10-7 روز کاری
    یک ماهه تجاری 10-7 روز کاری
    12

    ویزای تایلند

    عادی سینگل 4-3 روز کاری اصل پاسپورت + یک قطعه عکس تمام رخ رنگی + کپی شناسنامه + کپی کارت ملی + مشخصات فردی + آدرس ایمیل مسافر + تمکن مالی + رزرو هتل + بلیت
    (حضور مسافر در ایران الزامی است.)
    در صورت عدم صدور ویزا، هزینه پرداخت شده، توسط سفارت مسترد نخواهد شد.
    6 ماهه مولتی
    13

    ویزای ترکمنستان

    توریستی عادی 20 روز کاری اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس 6*5 + مشخصات فردی
    جهت رجیستر در ترکمنستان رزرو هتل و ارائه 2 قطعه عکس 6*5 الزامی است.
    در صورت داشتن ویزای قبلی ترکمنستان در پاسپورت قبلی، حتما کپی آنرا ارسال کنید.
    ویزای ترکمنستان به مقصد شهر عشق آباد میباشد.جهت سفر به شهرهای دیگر ترکمنستان نام شهر مورد نظر هنگام درخواست ویزا باید به صورت کتبی قید شود.
    مرز ورودی از باجگیران میباشد.
    توریستی نیمه فوری 15 روز کاری
    توریستی فوری 10 روز کاری
    14

    ویزای ترکیه

    ندارد در بدو ورود اصل پاسپورت
    15

    ویزای چین

    توریستی گروهی عادی 7 روز کاری اصل پاسپورت (داشتن 3صفحه خالی الزامی است.) + حتما 2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه سفید بدون عینک ( عکس ارسالی باید کاملا با عکس پاسپورت منطبق باشد)
    کپی شناسنامه صفحه اول و دوم با نام همسر و فرزندان و در صورت مجرد بودن نام پدر و مادر
    مشخصات کامل فردی (آدرس منزل و محل کار با شماره ثابت و همراه (ذکر کد پستی الزامی است.))
    تمکن مالی به انگلیسی حداقل 10میلیون تومان
    ویزای توریستی انفرادی عادی تمکن مالی لازم ندارد.
    برای ویزای گروهی حداقل باید 5 نفر باشند.
    توریستی گروهی فوری 7 روز کاری
    توریستی انفرادی عادی 30 روز کاری
    16

    ویزای دبی

    14 روزه عادی 7-6 روز کاری اسکن رنگی پاسپورت + چک ضمانت
    مبنای محاسبه روز کاری جهت اقدام ویزا، از روز بعد از دریافت مدارک خواهد بود.
    ویزای یک ماهه غیر قابل تمدید است.
    14 روزه فوری 2 روز کاری
    یک ماهه عادی 7 روز کاری
    3 ماهه سینگل 5 روز کاری
    3 ماهه مولتی 5 روز کاری
    14 روزه عادی جهت اتباع خاجی 7-6 روز کاری
    17

    ویزای روسیه

    15 روزه توریستی عادی 8 روز کاری اصل پاسپورت + یک قطعه عکس 4* مشخصات فردی + بلیت رفت و برگشت OK
    "جهت ویزای توریستی رزرو هتل الزامی است."
    ( ویزا طبق تاریخ بلیت صادر میشود).
    مبدا پرواز از تهران و مقصد مسکو باید باشد و در صورت ورود به شهر دیگری از روسیه به جز مسکو، دچار مشکل و دیپورت خواهد شد.
    ویزای تجاری یکساله نیاز به آزمایش ایدز و مصاحبه دارد.
    15 روزه توریستی فوری 3 روز کاری
    یک ماهه تجاری عادی 20 روز کاری
    یک ماهه تجاری فوری 15 روز کاری
    3 ماهه تجاری سینگل عادی 20 روز کاری
    3 ماهه تجاری سینگل فوری 15 روز کاری
    3 ماهه تجاری دبل عادی 20 روز کاری
    3 ماهه تجاری دبل فوری 15 روز کاری
    یکساله تجاری مولتی 30-25 روز کاری
    18

    ویزای ارمنستان

    ندارد در بدو ورود اصل پاسپورت
    19

    ویزای ژاپن

    توریستی 15-20 روز کاری اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
    یک قطعه عکس 5*4 پشت زمینه سفید
    کپی ازتمام صفحات شناسنامه ترجمه شده
    گواهی اشتغال به کار ترجمه شده کپی از جواز کسب یا روزنامه رسمی ترجمه شده
    پرینت بانکی 3 ماه اخیر به ازای هر نفر حداقل 40 ملیون تومان
    20

    ویزای سریلانکا

    ندارد در بدو ورود اصل پاسپورت
    21

    ویزای سنگاپور

    عادی 7 روز کاری اسکن پاسپورت + یک قطعه عکس زمینه سفید
    22

    ویزای عراق

    یک ماهه توریستی 4 روز کاری اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس 4*3
    23

    ویزای قبرس اروپایی

    عادی 7 روز کاری اصل پاسپورت+2 قطعه عکس 6*4 گواهی لشتغال بکار با ترجمه رسمی پرینت بانکی 6 ماه آخر با مهر امضا شعبه (با حداقل 7 ملیون)
    فرم مشخصات فردی
    24

    ویزای قرقیزستان

    15 روزه توریستی عادی 20 روز کاری اصل پاسپورت + یک قطعه عکس
    15 روزه توریستی فوری 15 روز کاری
    یک ماهه توریستی عادی 20 روز کاری
    یک ماهه توریستی فوری 15 روز کاری
    یک ماهه تجاری 15 روز کاری
    25

    ویزای قزاقستان

    یک ماهه توریستی عادی 15 روز کاری اصل پاسپورت + 1 قطعه عکس4*3 + تکمیل فرم مربوطه + مشخصات پرواز و نام هتل محل اقامت در قزاقستان
    مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداه پلیس رجیستر شود.
    در ویزای 3 ماهه در هر بار ورود 30روز اجازه اقامت دارد.
    یک ماهه توریستی فوری 10 روز کاری
    دو ماهه توریستی دوبار ورود عادی 15 روز کاری
    دو ماهه توریستی دوبار ورود فوری 10 روز کاری
    یک ماهه تجاری عادی 15 روز کاری
    سه ماهه توریستی 3 بار ورود 15 روز کاری
    26

    ویزای کره جنوبی

    عادی 7 روز کاری اصل گذر نامه معتبر با 7 ماه اعتبار از تاریخ حرکت(امضا شده).
    اصل شناسنامه وکارت ملی-2 قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید -گواهی اشتغال بکار -پرینت بانکی 3 ماهه با مهر و امضا بانک
    27

    ویزای کوبا

    عادی 7 روز کاری اصل پاسپورت+دو قطعه عکس+گواهی حساب بانکی+ گواهی اشتغال به کار
    28

    ویزای گرجستان

    ندارد در بدو ورود اصل پاسپورت
    29

    ویزای لبنان

    ندارد در بدو ورود اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار
    30

    ویزای مالدیو

    ندارد در بدو ورود اصل پاسپورت
    31

    ویزای مالزی

    ندارد در بدو ورود اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار
    32

    ویزای مراکش

    ویزای توریستی 14 روز کاری پاسپورت با 7 ماه اعتبار-گواهی اشتغال بکار- کپی شناسنامه و کارت ملی و 2 قطعه عکس -پرینت سه ماه اخیر - فرم مشخصات فردی
    33

    ویزای ویتنام

    گروهی ویزا ندارد در بدو ورود (گروهی )اصل پاسپورت +یک قطعه عکس

    (انفرادی ) اصل پاسپورت
    گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی یا تمکن مالی
    کپی شناسنامه و کارت ملی
    فرم مشخصات فردی
    یک قطعه عکس
    انفرادی ویزا دارد 15 روز کاری
    34

    ویزای هنگ کنگ

    ویزای توریستی 60 روز کاری اسکن رنگی پاسپورت با اعتبار حداقل 8 ماه + تمکن مالی بالای 10.000.000 تومان (هم ریال و هم دلار) به انگلیسی
    گواهی اشتغال به کار به انگلیسی با قید سمت و حقوق ماهانه به دلار و تاریخ شروع به کار
    دو قطعه عکس 6*4 زمینه سفید + کپی ویزاهای قبلی هنگ کنگ ( در صورت موجود بودن)
    35

    ویزای هند

    عادی 7 تا 10 روز کاری اصل پاسپورت +دو قطعه عکس3×4 جدید+ کپی صفحه اول ودوم شناسنامه + امضاءمسافر در پاسپورت الزامی میباشد.
    حضور مسافر جهت انگشت نگاری در تاریخ مشخص شده از طرف سفارت الزامی میباشد.
    36

    ویزای یونان

    عادی 10-14 روز کاری مدارک مانند مدارک شنگن میباشد.
    37

    ویزای کانادا

    عادی 20-25 روز کاری اصل پاسپورت های جدید و قدیمی “صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند، حتما باید اسکن شوند”
    ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
    ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.”
    تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
    تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
    یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید
    ترجمه سند ملکی در صورت وجود
    ترجمه مدارک شغلی ( برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، پروانه طبابت، پروانه نظام مهندسی و یا پروانه بهره وری لازم است. کارمندان باید نامه اشتغال به کار، سه فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند.)
    گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
    دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده (در صورت نبود دعوتنامه ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.)
    رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
    رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.
    داشتن دو ویزای شنگن در پاسپورت
    38

    ویزای فیلیپین

    عادی 7 روز کاری پاسپورت حداقل 9 ماه اعتبار یک قطعه عکس 4*3 گواهی تمکن مالی به زبان لاتین مهر شده (حضور مسافر در سفارت در تایم مقرر الزامی میباشد)

    خبر های مرتبط

    آخرین ویرایش: دوشنبه 13 شهریور 1396 02:32 ب.ظ
    ارسال دیدگاه
  • دیدگاه ها
    دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید :

     
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر